Aura Hair

Report Abuse

Aura Hair

Ny

Om behandleren

Med kun 200 meter fra Spinderiet og 30 sekunder fra Langgade St., ligger vores salon i den rolige ende af Valby, hvor alt er overskueligt og let tilgængeligt, uanset om du kommer gående, på cykel eller i bil. Der er rigelig parkeringsplads lige uden for salonen.

For at minimere sundheds- og miljøskader er de fleste af vores produkter på frisørernes positivliste, hvilket betyder, at de er godkendt inden for miljø og sundhed. Vores frisørsalon er for både damer og herrer, hvor alle behandlinger udføres i et roligt tempo, og produkterne er nøje udvalgt. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak eller kontakte os, hvis du har specifikke ønsker til dit hår.

Om Mig

Jeg blev uddannet frisør i 1999 (den 4-årige uddannelse) og hos mig kan du forvente god betjening i hyggelige omgivelser, hvor jeg tager mig god tid til dig. Det er vigtigt for mig at give grundig vejledning om hårpleje, en omhyggelig klipning og nyttige stylingtips, så du selv kan pleje og vedligeholde dit hår.

Jeg vælger bevidst sundheds- og miljøvenlige produkter med omtanke og arbejder målrettet efter princippet "less is more", hvilket betyder, at jeg minimerer brugen af stylingsprodukter og kemikalier.

Kontakt information

Adresse
Valby Langgade 124, Copenhagen, Denmark
Telefon
Postnummer
2500
Tilføj sociale medier

Find os her

Information om behandleren

support

Medlem siden: 3 dage
  • aa@nemmedia.dk
Se mere fra profilen

Tilegn dig denne behandlerprofil

Er det din virksomhed?

Tilegn dig denne profil, hvis det er din.

Claim This Listing

Please fill the required fields*